Sao Tome & Principe
Hotelverblijf
Club Santana Beach & Resort ***(*)
8 dagen / 7 nachten  Verblijf 7 nachten of langer op het tropische eiland Sao Tome in Club Santana Beach & Resort ***(*)
Club Santana is de ideale plek om te genieten van de charme van het eiland Sao Tomé. Het resort ligt in Santana, Cantagalo, 15 km buiten de stad Sao Tome en 30 minuten rijden van de luchthaven. Het complex telt 31 bungalows met zeezicht, gelegen in het weelderig tropische regenwoud aan een privé-strand. Alle bungalows beschikken over een  maximum aan comfort.
OMSCHRIJVING Ligging Op ongeveer 20 km van de luchthaven en 15 km van de hoofdstad São Tomé. Ligging aan een privé-strand. Kamers De 20 standaardbungalows zijn 25m2 groot en beschikken over badkamer, airconditioning, satelliet-TV, mini-frigo, telefoon, kluis en privé-balkon. De 11 Bungalow suites hebben een oppervlakte van 33m2 met een apart zitgedeelte. Faciliteiten Het hotel beschikt over gratis WIFI in de bar en de receptie. Santana beschikt over een zwembad, het lekkere Club restaurant en de Jacqueira bar met zicht op zee befaamd voor zijn goede cocktails. Prijzen: Inbegrepen • Verblijf in een standaardbungalow • Half pension • Transfers van en naar de luchthaven Niet inbegrepen • Internationale vluchten • Optionele excursies en activiteiten • Fooien en persoonlijke uitgaven • Annulering- of reisverzekering • Dranken • Internationaal paspoort en visum Goed om te weten • Voor een verblijf van max. 15 dagen volstaat een internationale reispas volstaat en is er    geen visum nodig • Ter plaatse dient u een verblijfstaks te betalen van €3 per persoon per dag op Sao Tome en €5    per persoon per dag op Principe. Deze betaal je ter plaatse in de hotels. • Je reist door malariagebied. Inenting tegen gele koorts is verplicht.  Welke inentingen dien je    verder te nemen? Voor de meest actuele informatie raadpleeg www.vacciweb.be of    www.itg.be . EXCURSIEMOGELIJKHEDEN - City tour met lunch in een lokaal restaurant: bezoek aan Nationaal Museum, koloniale   architectuur, wandeling door het centrum, … - Monte Café Plantage met lunch in een lokaal restaurant in de stad: bezoek aan de Sao Nicolau   waterval, uitleg over het koffieproces, bezoek aan de koffieplantage, zicht vanuit Pousada de   Boa Vista. - Plantage in het Noorden met lunch bij Monte Forte: bezoek aan het plantage landgoed   Agostinho Neto en de plantages Santa Margarida, Monte Forte, Fernao Dias en Anambo   monument. - Oostkust met lunch op de plantage van Sao Joao: bezoek aan Boca de Inferno, de Agua Izé   plantage, het plantage landgoed Sao Joao, de kust van de 7 golven, … - De Zuidelijke stranden met lunch in Portalegre: bezoek aan de kusten Piscina, Jalé, het dorpje   Portalegre, een kanotoer tussen de mangroves. - Bergen en stranden met lunch bij Monte Forte: bezoek aan het plantage landgoed Agostinho   Neto en de plantage Monte Café, de Sao Nicolau waterval, het Conchas strand, … - Bootuitstap naar Islet das Rolas met lunch in Pestana Equador Island Resort - Trekking naar Lagoa Amelia - Trekking van Bom Sucesso naar Bombaim - Trekking naar Bernardo Faro - Beklimming van de Pico de Sao Tome - Zeiltocht naar Islet das Cabras - Zeiltocht naar Blue Lagoon - Zeiltocht naar Islet do Santana - Zeiltocht rond het eiland in 1 dag Prijzen op aanvraag.
NL  FR      
print versie > hoe reserveren > R R HOE RESERVEREN >