Budgetvriendelijke reis Sao Tome

Honeymoon Low Budget Privéreizen
 • São Tomé International Airport
 • São Tomé International Airport

Verblijf van 7 nachten op het eiland Sao Tome in het budgetvriendelijke hotel Avenida. Ideale uitvalsbasis om Sao Tome te verkennen. Kies uit ons ruime aanbod aan excursiemogelijkheden op Sao Tome.

Vertrek op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Reisprogramma

 • Dag 1

  São Tomé

  Heenreis met TAP vanuit Brussel via Lissabon. Aankomst te Sao Tomé voor de start van uw vakantie in dit kleine tropische paradijs. Transfer van de luchthaven naar uw hotel.

  U verblijft in de hotel Avenida of gelijkwaardig.

 • Dagen 2 - 7

  São Tomé

  Ontbijt in uw hotel. Vrij in te vullen dagen of mogelijkheid tot het maken van facultatieve excursies.

  Op het eiland Sao Tome kunnen wij u een waaier aan excursies regelen: bezoek aan echte koffieplantages, meerdere trekkingstochten (te voet) doorheen de natuur, voor sommige van deze trips is een goede conditie vereist, een stadsbezoek aan Sao Tome stad, bezoek aan het eiland Cabras per zeilboot, bezoek aan het eiland Santana per zeilboot, etc. Indien het voorgestelde excursiepakket niet aan uw wensen voldoet, dan kunnen wij alternatieven voorstellen

  U verblijft in hotel Avenida of gelijkwaardig.

 • Dag 8

  São Tomé

  Ontbijt in uw hotel. Nog even genieten van het warme weer en nadien transfer naar de luchthaven voor uw vlucht. Aanvang van uw terugvlucht met TAP (avond/nachtvlucht) naar Brussel via Lissabon.