Een vakantie weg van de massa

Honeymoon Privéreizen
 • São Tomé International Airport
 • São Tomé International Airport

Verblijf van 7 nachten op het eiland Sao Tome in de aangename Club Santana, weg van de massa. Kies uit ons ruime aanbod aan excursiemogelijkheden op Sao Tome.

Vertrek op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Reisprogramma

 • Dag 1

  Sao Tomé

  Heenreis met TAP vanuit Brussel via Lissabon. Aankomst te Sao Tome voor de start van uw vakantie in dit kleine tropische paradijs. Transfer van de luchthaven naar uw hotel. Avondmaal in uw hotel, indien de vluchturen dit toelaten.

  U verblijft in de hotel Club Santana.

 • Dagen 2 - 7

  Sao Tomé

  Ontbijt in uw hotel. Vrij in te vullen dag of mogelijkheid tot het maken van een facultatieve excursie.

  Op het eiland Sao Tome kunnen wij u een waaier aan excursies regelen : bezoek aan echte koffieplantages, meerdere trekkingstochten (te voet) doorheen de natuur, voor sommige van deze trips is een goede conditie vereist, een stadsbezoek aan Sao Tome stad, bezoek aan het eiland Cabras per zeilboot, bezoek aan het eiland Santana per zeilboot, etc. Indien het voorgestelde excursiepakket niet aan uw wensen voldoet, dan kunnen wij alternatieven voorstellen

  Avondmaal in uw hotel.

  U verblijft in hotel Club Santana.

 • Dag 8

  Sao Tomé

  Ontbijt in uw hotel. Nog even genieten van de mooie landschappen en de rust en nadien transfer naar de luchthaven voor uw vlucht. Aanvang van uw terugvlucht met TAP (avond/nachtvlucht) naar Brussel via Lissabon.