Exclusieve luxe op Principe

Combi Honeymoon Luxe Privéreizen
 • Principe International airport
 • São Tomé International Airport

Luxe-combinatiereis van São Tomé en Principe met verblijf grotendeels op het eiland Principe in het exclusieve Praia Sundy. Kies uit ons ruime aanbod aan excursiemogelijkheden op beide eilanden.

Vertrek op dinsdag, donderdag en zaterdag.

Reisprogramma

 • Dag 1

  São Tomé

  Heenreis met TAP vanuit Brussel via Lissabon. Aankomst te São Tomé voor de start van uw vakantie in dit kleine tropische paradijs. Transfer van de luchthaven naar uw hotel.

  U verblijft in Omali Lodge.

 • Dag 2

  São Tomé - Principe (per vliegtuig)

  Ontbijt in uw hotel.  Vandaag vliegt u van São Tomé naar het eiland Principe, bij aankomst te Principe transfer van de luchthaven naar uw logement.

  U verblijft in het schitterende hotel Sundy Praia.

 • Dagen 3 - 6

  Principe  

  Ontbijt in het hotel. Vrij in te vullen dag of mogelijkheid tot het maken van een facultatieve excursie.

  Vanaf dag 3 tot en met dag 6 kunt u op Principe nog uitstappen maken (o.a. walvissen spotten, schildpadden kijken, etc.), uw logement ter plaatse kan u hierover uitvoerig inlichten en uw excursies reserveren. Dit kan gaan van een boottocht, een wandeling, een bezoek aan het eiland en zijn natuur en stranden, etc.

  U verblijft in het schitterende hotel Sundy Praia.

 • Dag 7

  Principe - São Tomé (per vliegtuig)

  Ontbijt in het hotel. Vandaag vliegt u van Principe eiland terug naar São Tomé, transfer naar uw logement en vrije tijd.

  Op het eiland São Tomé kunnen wij u eveneens een waaier aan excursies regelen : bezoek aan echte koffieplantages, meerdere trekkingstochten (te voet) doorheen de natuur, voor sommige van deze trips is een goede conditie vereist, een stadsbezoek aan São Tomé stad, bezoek aan het eiland Cabras per zeilboot, bezoek aan het eiland Santana per zeilboot, etc. Indien het voorgestelde excursiepakket niet aan uw wensen voldoet, dan kunnen wij alternatieven voorstellen

  U verblijft in Omali Lodge.

 • Dag 8

  São Tomé

  Ontbijt in uw hotel. Nog even genieten van de mooie landschappen en de rust en nadien transfer naar de luchthaven voor uw vlucht. Aanvang van uw terugvlucht met TAP (avond/nachtvlucht) naar Brussel via Lissabon.