The Limpopo Bush Explorer

Combi Met huurwagen Privéreizen
 • Johannesburg
 • Johannesburg

Deze rondreis is ideaal voor wie vanuit authentieke safarikampen natuur en wildlife in het uiterste noorden van Zuid-Afrika wil verkennen. Je  ontdekt tevens de Tuli Block net over de grens te Botswana, een ongerept stuk natuur waar enorme kuddes olifanten leven, en de natuur uit savanne, woud, moeras en rotsformaties bezaaid met de reusachtige Mashatu-bomen wordt gevormd. Voor de  ware safariliefhebber is dit de reis bij uitstek ! 

 • Op safari in The Land of the Giants
 • Te voet op stap met een ervaren spoorzoeker
 • Op safari per open 4x4 op zoek naar de Big Five
 • Kennismaking met de tradities in de Makuleke-gemeenschap
 • Overnacht in de sleep-out temidden de dierengeluiden, ver weg van het kamp

 

x

Reisprogramma

 • Dag 1

  Johannesburg - Polokwane (OLA)

  Bij aankomst op de luchthaven van Johannesburg, meet & greet en assistentie met het ophalen van je bagage en check-in voor je vlucht richting Polokwane. Bij aankomst opname van je huurwagen Avis Cat K Toyota RAV Automatic en op weg naar je safarilodge gelegen te Botswana, Tuli Block, net over de grens. Transfer vanaf de grenspost Pont Drift Border per safarivoertuig van de lodge.

  Verblijf van 1 nacht in Tuli Safari Lodge **** (tented suite op palen), bad en douche, 2x safari’s in open 4x4 en begeleide wandelsafari’s inclusief.

 • Dagen 2 - 3

  Polokwane - Tuli Block (OLA)

  Verblijf van 2 nachten in Tuli Safari Lodge **** (tented suite op palen), bad en douche, 2x safari’s in open 4x4 en begeleide wandelsafari’s inclusief.

  Er zijn tevens tal van optionele activiteiten mogelijk : je kan er de nacht doorbrengen in de “hide”, een begeleid bezoek aan het lokale dorp brengen, etc.

   

 • Dagen 4 - 6

  Tuli Block - Pafuri Makuleke-concessie (OLA)

  Vandaag rijd je naar het uiterste noorden van Kruger National Park, naar de Makuleke-concessie, grenzend aan Mozambique. Het indrukwekkende landschap in dit deel van Kruger is zeer verscheiden en omvat  zowel bergen met kloven, wouden, baobabs, mopane bushveld als open savanne.

  Verblijf van 3 nachten in Pafuri Camp **** (comfortabele tent op palen), vol pension, activiteiten inclusief.

  Dit intieme authentieke tentenkamp bevindt zich aan de Luvuvhu-rivier, waardoor je het wild, op zoek naar water, vanuit de lounge kunt gadeslaan.

  In de stijlvolle decoratie van het kamp vind je de traditionele Makuleke-elementen terug.

  Je kan een bezoek aan een traditionele Makuleke-leefgemeenschap brengen, en op uitstap gaan naar het drielandenkruispunt Crook’s Corner, waar Zuid-Afrika, Zimbabwe en Mozambique samenkomen.

 • Dagen 7 - 9

  Makuleke-concessie - Makalali Game Reserve (OLA)

  Verder richting zuiden, naar het Makalali Game Reserve.

  Verblijf van 3 nachten in Garonga Safari Camp **** (luxetent op palen), vol pension, 2x safari’s per dag in open 4x4 inclusief.

  De luxueuze tenten kijken uit over een rivierbedding, en beschikken over een houten terras waar je vanuit je hangmat van het spectaculaire uitzicht kan genieten.

  Naast safari’s in open 4x4 kun je er tevens begeleide bushwandelingen maken, en de nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel doorbrengen in een sleep out temidden de bush: een aanrader !

 • Dag 10

  Makalali Game Reserve - Hoedspruit - Johannesburg (O)

  Je begeeft zich naar de luchthaven van Hoedspruit, afgifte van je voertuig. Terugvlucht via Johannesburg.