Western Cape Gourmet Highlights

Boutique charmehotels Foodies Luxe Met huurwagen Privéreizen Wijnproeven
 • Cape Town
 • Cederberg
 • Cape Town

Een culinaire verwentour per huurwagen langsheen uitstekende, gerenommeerde adressen te Cape Town en wijde omgeving.
De hotels die wij uitgekozen hebben staan garant voor een buitengewone ervaring : niet alleen zal je er heerlijk dineren dankzij gerenommeerde chefs en uitstekende wijnkelders, je ontdekt tevens schitterende landschappen en verblijft in uitstekende accommodatie.

 • Laat je rondleiden in de meest indrukwekkende wijnkelders van Zuid-Afrika, en trakteer jezelf op een exclusieve wijnproeverij.
 • Ervaar de uitstekende culinaire reputatie van Zuid-Afrika en geniet van een diner in een Relais&Chateaux
 • Geniet van een exclusief diner bij kaarslicht temidden de natuur in de Cederberg Mountains
 • Picknicken in stijl middenin de overweldigende natuur
 • Laat je tafel dekken op de oever van de Boontjies-rivier en geniet van een romantische tête-à-tète.
x

Reisprogramma

 • Dagen 1 - 4

  Cape Town (O)

  Bij aankomst op de luchthaven van Cape Town, onthaal  door onze lokale agent. Opname van je  huurwagen Cat D  Hyundai Acccent Hatch Automatic  Premium Cover en op weg naar je  hotel  in een groene buitenwijk van Cape Town

  4x overnachting in Cape Cadogan Boutique Hotel****, standaard kamer. Dit tot  historisch monument uitgeroepen hotel is ideaal gelegen, op wandelafstand van winkels, restaurants en bars. Na een drukke dag kun je er verpozen aan het zwembad en in de tuin. Je geniet tevens van gratis shuttles naar de bruisende Waterfront.

  Tijdens je verblijf verken je de bezienswaardigheden van Cape Town, en ontdek je de talrijke culinaire verwenadressen.

  Wij helpen je graag om een tafel in de beste restaurants te Cape Town te reserveren.

 • Dagen 5 - 6

  Cape Town – Paternoster, Westkust (O)

  Vertrek noordwaarts naar het kuststadje Paternoster.

  Vanuit je guesthouse geniet je van een schitterend uitzicht over de Atlantische Oceaan.

  2x overnachting in Strandloper Boutique Hotel**** , courtyard kamer.

  Vanuit je hotel  met uitzicht over een natuurreservaat heb je rechtstreeks toegang tot het strand. Je geniet er van een uitstekende keuken gebaseerd op lokale producten. 

 • Dagen 7 - 8

  Paternoster – Cederberg Mountains (OLA)

  Verder noordwaarts, naar je lodge temidden de Cederberg Mountains.

  In de lente leveren de in bloei staande kleurrijke bloemen een prachtig kleurenpalet. De ruige natuur van de Cederberg Mountains betaat uit uitgestrekte vlaktes, diepe ravijnen, spectaculaire watervallen en prehistorische rotsformaties.

  2x overnachting in Bushmans Kloof Lodge*****, luxury suite, vol pension, activiteiten zoals safari’s in open 4x4, kanovaren, bezoek aan de prehistorische rotsschilderingen, mountainbiken of excursies naar de Biedouw-rivier voor visliefhebbers inclusief.

  De lodge beschikt over een uitgeruste spa, fitness, een uitstekende wijnkelder en een internationaal gerenommeerd restaurant.

  In  dit privéreservaat ontdek je de bergzebra, bontebok, eland, gemsbok, zwarte wildebeest, struisvogel, rode hartebeest en springbok.

 • Dagen 9 - 10

  Cederberg Mountains – Wijnlanden (O)

  Vertrek in zuidoostelijke richting naar de historische Kaaps-Hollandse boerderij uit 1692, gevestigd op een schitterend domein van 3.5ha In de uitzonderlijk aangelegde  tuin worden zowel groenten, fruit, kruiden als wijn geteelt. Het domein beschikt over een uitstekend gerenommeerd restaurant. Je kan er tevens ontspannen in de Spa.

  2x overnachting in Babylonstoren *****, 1bedroom suite,  privébegeleide rondleiding  op het domein, fietsen, kanovaren en wasservice inclusief.

  Dankzij de uitstekende ligging van je hotel, tussen Paarl, Stellenbosch en Franschhoek, verken je moeiteloos de wijde omgeving .  

  Hier bevinden zich de meest gerenommeerde wijnhuizen van Zuid-Afrika. U kunt een bezoek brengen aan heel wat wijnboerderijen waar u wijndegustatie aangeboden wordt. De traditie van heel wat wijnhuizen gaat terug tot in de 18de eeuw

 • Dag 11

  Wijnlanden – Cape Town (O)

  Je begeeft je naar de luchthaven van Cape Town, afgifte van de huurwagen